Femarelle Recharge

Το Femarelle®Recharge στοχεύει στα κοινά συμπτώματα κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης. Οι εξάψεις, οι νυχτερινές εφιδρώσεις, οι εναλλαγές της διάθεσης και οι διαταραχές του ύπνου είναι τα συμπτώματα που αναφέρονται πιο συχνά. Ωστόσο, η μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας, το άγχος και η κατάθλιψη που συνοδεύουν τις γυναίκες στην εμμηνόπαυση μπορεί να είναι να προκαλούν μεγάλη αγωνία και να έχουν μια ακραία επίδραση στην ευημερία της γυναίκας.

Femarelle®Recharge, για τις γυναίκες των 50+:

• Γρήγορη ανακούφιση των συμπτωμάτων (Μείωση στις εξάψεις και τις νυχτερινές εφιδρώσεις που ενδέχεται να εξαφανιστούν μέσα στον πρώτο μήνα της χρήσης)
• Καλύτερο ύπνο
• Αυξημένα επίπεδα ενέργειας
• Έλεγχος στις εναλλαγές στη διάθεση
• Μείωση του άγχους και της επιθετικότητας
• Αποκατάσταση της σεξουαλικής επιθυμίας
• Καμία οιστρογονική επίδραση στο μαστό ή τη μήτρα.
Το Femarelle®Recharge είναι το ίδιο προϊόν όπως το γνωστό σε όλους κλασσικό Femarelle αλλά με τη προσθήκη της Βιταμίνης Β6.

Σχετικά με το Femarelle®line

Και τα τρία αυτά στάδια προ-εμμηνόπαυση, εμμηνόπαυση και μετά την εμμηνόπαυση, είναι αλληλένδετα και σχετίζονται με τη μείωση των επιπέδων των οιστρογόνων. Η εκδήλωση των συμπτωμάτων ποικίλλει ανάλογα με το χρόνο και διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα.

Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, έχουμε αναπτύξει την σειρά Femarelle®line

Το Femarelle® βασίζεται στην έρευνα κορυφαίων γυναικολόγων και ερευνητών σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει και δημοσιεύσει 18 μελέτες που εξέτασαν παραμέτρους τόσο στην αποτελεσματικότητα όσο και στην ασφάλεια που μας επέτρεψαν να αναπτύξουμε τρία προϊόντα για τις γυναίκες στα διάφορα στάδια της εμμηνόπαυσης.


Κάθε κάψουλα περιέχει:

Συστατικά

Περιεκτικότητα/ κάψουλα

Ημερήσια Περιεκτικότητα:
2 κάψουλες

% NRV* Ημερήσια Περιεκτικότητα

DT56a (Εκχύλισμα Σόγιας)

322 mg

644 mg

N/A

Λιναρόσπορος

108 mg

216 mg

N/A

Βιταμίνη B6

0.82 mg

1.65 mg

118%

* NRV- Nutrient Reference Value

Κάψουλα: Ζελατίνη Βοοειδών (BSE-TSE free)


Όλα τα συστατικά προέρχονται από φυτά μη γενετικά τροποποιημένα.

Η συνιστώμενη δόση: 1 κάψουλα, δύο φορές την ημέρα (πρωί και βράδυ) μπορεί να ληφθεί με ή χωρίς τροφή.

Κάθε κουτί περιέχει: 4 καρτέλες από 14 κάψουλες, σύνολο 56 κάψουλες ανά πακέτο, για 28 ημέρες θεραπείας. Κάθε φύλλο είναι για μιας εβδομάδας θεραπείας και δείχνει την ημέρα της εβδομάδας και τον ήλιο ή το φεγγάρι καταδεικνύοντας τη κάψουλα  που θα λάβει το πρωί και το βράδυ.

Απαντήσεις σε Συχνές Ερωτήσεις

Υπάρχουν προειδοποιήσεις και ιδιαίτερες προφυλάξεις κατά τη χρήση

Μέχρι σήμερα, δεν έχουν αναφερθεί σημαντικά κλινικά  περιστατικά με τη χρήση του Femarelle®line.

Συνδυασμός με άλλα φάρμακα:

Σε κλινικές μελέτες ,το Femarelle® δεν είχε δείξει καμία επίδραση στην ορμόνη του θυρεοειδούς αδένα και δεν παρεμβαίνει με τη φαρμακευτική αγωγή για τη ρυθμίσει του  θυρεοειδή.

Δεν συνιστάται να λαμβάνετε το Femarelle® οπουδήποτε άλλο προϊόν που στοχεύει τους οιστρογονικούς υποδοχείς καθώς θα ανταγωνίζονται το ένα το άλλο και ό οιστογονικός υποδοχέας θα μπλοκαριστεί.

Υπερβολική δόση:

Μελέτες τόσο in-vitro και in-vivo έχουν δείξει ότι η σειρά Femarelle® μπορεί να καταναλωθεί σε πολύ μεγαλύτερες ποσότητες από τη συνιστώμενη δόση, χωρίς να παρατηρούνται   παράγοντες κινδύνου.

Αλλεργίες:

Κάποιες μικρές αλλεργιογόνες επιδράσεις έχουν αναφερθεί σε γυναίκες, μέχρι στιγμής όμως δεν έχουμε βρει να έχουν σχέση με τη γνωστή αλλεργία στη σόγια.

Προτείνουμε οι γυναίκες που έχουν αλλεργία στη σόγια να χρησιμοποιούν το προϊόν με προσοχή.

Πόσο συχνά πρέπει να λαμβάνεται το Femarelle®?

Η σειρά Femarelle® πρέπει να λαμβάνεται 2 φορές την ημέρα, 1 κάψουλα το πρωί και 1 το βράδυ,μπορείτε να το παίρνετε με φαγητό ή χωρίς.

Για πόσο καιρό μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Femarelle®?

Εφόσον η σειρά Femarelle® δεν αυξάνει το κίνδυνο για κάποια  αρνητική παρενέργεια σε ευαίσθητους ιστούς στο μαστό και στη μήτρα, ούτε και στο αιματολογικό προφίλ, μπορεί να λαμβάνεται χωρίς επιφύλαξη για να διασφαλίσετε υγιή γήρανση.

Τι πρέπει να γίνει αν παραλείψετε  μια δόση?

Εάν παραλείψατε μια δόση πρέπει να πάρετε μία κάψουλα αμέσως, και μετά ακολουθείστε το κανονικό πρόγραμμα. Δεν υπάρχει ανάγκη να πάρετε διπλή δόση  για να αναπληρώσετε τη χαμένη.

Μπορεί η δόση να αυξηθεί?

Έχει αναφερθεί ότι σε κάποιες γυναίκες  η αύξηση της δόσης σε 2 κάψουλες βοήθησε στη μείωση της ένταση των συμπτωμάτων. Ως εκ τούτο εάν τα συμπτώματα είναι πολύ έντονα κατά τη διάρκεια της μέρας πρέπει να λαμβάνονται 2 κάψουλες το πρωί και μια το βράδυ  για μια βδομάδα  / εάν τα  συμπτώματα είναι πιο έντονα το βράδυ η πρωινή δόση να μείνει 1 κάψουλα και να αυξηθεί σε 2 κάψουλες η δόση για το βράδυ. Δεν υπάρχει κίνδυνος στις μεγαλύτερες δόσεις, και μπορείτε να μειώσετε τη δόση μόλις τα έντονα συμπτώματα υποχωρήσουν.  Σημειώστε ότι είναι σημαντικό να διατηρείτε τη δοσολογία.

Μπορεί το  Femarelle® να προκαλέσει οποιεσδήποτε ανεπιθύμητες παρενέργειες?

Δεν έχει αναφερθεί καμιά σημαντική παρενέργεια μέχρι σήμερα. Παρόλα αυτά, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος ανεπιθύμητης παρενέργειας  όπως σε όλα τα σκευάσματα.

Τι μπορώ να κάνω σε περίπτωση ανεπιθύμητης παρενέργειας?

Εάν διαπιστώσετε οποιανδήποτε ανεπιθύμητη παρενέργεια θα πρέπει να σταματήσετε τη χρήση και να περιμένετε μέχρι να διαπιστώσετε αν υπάρχει βελτίωση. Μπορεί να αρχίσετε τη χρήση μετά από μια βδομάδα για να διαπιστώσετε αν οι παρενέργειες σχετίζονται με τη  χρήση του σκευάσματος

Ποια είναι η πηγή της σόγιας που περιέχει η Femarelle®line?

Η σόγια είναι μη γενετικά τροποποιημένη και έχει καλλιεργηθεί ειδικά για τη παραγωγή του   Femarelle line, ώστε όλες οι παρτίδες να είναι από την ίδια πηγή.

Η μοναδική διαδικασία παραγωγής:

Το Femarelle® παράγεται κάτω από αυστηρές φαρμακευτικές συνθήκες και περιέχει μια  τυποποιημένη ουσία που προέρχεται από τη σόγια. Αξιοποιώντας το πλούσιο σε  20 αμινοξέα που μας παρέχουν μια ολοκληρωμένη πηγή πρωτεϊνών, μας δίνει τη δυνατότητα σχηματισμού αμινοξέων στον οργανισμό που είναι το κλειδί της κατασκευής της σειράς Femarelle®

Η διαδικασία παραγωγής περιλαμβάνει μια ελεγχόμενη διαδικασία παραγωγής και ζύμωσης. Από αυτό παράγεται ένα τυποποιημένο μείγμα με καθαρό αποτύπωμα που μιμείται τις δομές που αναγνωρίζονται από τους οιστρογονικούς υποδοχείς ως οιστρογονικός σύνδεσμος που είτε  έχει αγωνιστική δράση η ανταγωνιστική, αναλόγως του ιστού και παρέχει καθορισμένο αποτέλεσμα μέσα στον ιστό.

Η αποκλειστική διαδικασία κατασκευής του DT56a εκμεταλλεύεται αυτήν την πλούσια πηγή αμινοξέων και χρησιμοποιεί αυτές τις δομικές μονάδες ως πλατφόρμα για την κατασκευή μιας ένωσης η οποία αποτελείται από πολλά διαφορετικά συστατικά που δρουν στο σώμα ως ένας επιλεκτικός ρυθμιστής Οιστρογονικών Υποδοχέων (SERM), παρέχοντας την ίδια αποτελεσματικότητα όπως η ορμονοθεραπεία, αποφεύγοντας τους κινδύνους.

Εκτελούνται αυστηρά ολοκληρωμένες μικροβιολογικές και βιοχημικές δοκιμές σε όλη τη διαδικασία. Η αποτελεσματικότητα και η διάρκεια ζωής των προϊόντων παρακολουθούνται συνεχώς, και τελευταία λέξη της τεχνολογίας χρησιμοποιείται για τη διατήρηση της μακροχρόνιας σταθερότητας των δραστικών συστατικών στα προϊόντα.

Η διαδικασία παραγωγής υπόκειται στις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιοτικού ελέγχου με ISO 9001-2008, HAACP, cGMP και πιστοποίησης BVQI, καθώς και η περιβαλλοντική ISO 14001.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ:

Παρακαλώ σημειώστε ότι τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης δίαιτας. Όπως με κάθε συμπλήρωμα εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, το οποίο απαιτεί ιατρική συμβουλή ή παίρνετε άλλα φαρμακευτικά σκευάσματα, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν πάρετε αυτό το σκεύασμα. Το προϊόν αυτό δεν ενδείκνυται για εγκύους, γυναίκες που θηλάζουν και παιδιά κάτω των 12 ετών.

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ:

Δεν έχουν αναφερθεί σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες έως σήμερα. Παρόλα αυτά, ταυτόχρονα μαζί με την επιθυμητή του δράση, οποιοδήποτε προϊόν μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες παρενέργειες. Αυτές οι παρενέργειες μπορούν να σταματήσουν μόλις διακόψετε την λήψη του προϊόντος. Σε περίπτωση που δεν αισθάνεστε καλά κατά την διάρκεια χρήσης του προϊόντος, επικοινωνήστε άμεσα με τον σύμβουλο υγείας σας.

ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΦΥΛΑΞΗΣ:

Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος (θερμοκρασία δωματίου 30°C). Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πέραν της ημερομηνίας λήξης που αναγράφεται.
Μην αποθηκεύετε διάφορα φαρμακευτικά σκευάσματα στην ίδια συσκευασία.
Κρατήστε το μακριά από παιδιά.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΑΠO:

Se-cure Pharmaceuticals Ltd.,Dalton Industrial Area, 1381100, Israel

References:

 1. Yoles I. et al. Efficacy and Safety of Standard versus Low Dose of Femarelle (Tofupill) for the Treatment of Menopausal Symptoms. of ClinExperObstetGynecol2004; 31(2):123-26.
 2. Labos G., Trakakis E. et al Efficacy and safety of DT56a (Femarelle) compared to hormone therapy in Greek postmenopausal women. J Endocrinol. Invest. 2013; 36(7):521-6
 3. Genazzani AR et al. Brain region responsiveness to DT56a (Femarelle) administration on allopregnanolone and opioid content in ovariectomized rats. Menopause2009; 16(5):1037-43.
 4. Genazzani A., Nachtigall L., Panay N. &Yoles I. Symposium: 2 Continents, 3 cultures, 4 countries, 2,000 women and Femarelle®; 13th World Congress on Menopause. Rome, Italy June 2011
 5. Nachtigall M. et al. A Prospective Study of DT56a (Femarelle) for the Treatment of Postmenopausal Vaginal Atrophy. Menopause book of abstract of the NAMS 22nd Annual Meeting, Sept, 2011, p. 55
 6. Yoles I. et al. Tofupill/Femarelle (DT56a) – a New Phyto-Selective Estrogen Receptor Modulator-like Substance for the Treatment of Postmenopausal Bone Loss. Menopause2003; 10(6):522-25
 7. Somjen D, Yoles I. DT56a (Tofupill/Femarelle), selectively stimulates creatine kinase specific activity in skeletal tissues of rats but not in the uterus. of Steroid Biochemistry & Molecular Biology 2003; 86(1):93-98
 8. Somjen D. et al. DT56a (Femarelle/Tofupill) Stimulates Bone Formation in Female Rats. British J. of Obstetrics & Gynecology 2005; 112(7):981-85.
 9. Somjen D., Katzburg S. Lieberherr M., Hendel D., Yoles I. DT56a Stimulates Gender-Specific Human Cultured Bone Cells In Vitro. of Steroid Biochemistry & Molecular Biology2006; 98(1):90-96.
 10. Somjen D. et al. The Effects of Native and Synthetic Estrogenic Compounds as well as Vitamin D Less-Calcemic Analogs on Adipocytes Content in Rat Bone Marrow. J Endocrinol Invest. 2011;34(2):106-10
 11. Yoles I., and Lilling G. Pharmacological Doses of the Natural phyto-SERM DT56a (Femarelle) Have no Effect on MCF-7 Breast Cancer Cell-Line. European J. of Obstetrics & Gynecology & Reproductive Biology 2006; 130(1):140-141.
 12. Nachtigall M et al. The selective estrogen receptor modulator DT56a (Femarelle) does not affect platelet reactivity in normal or thrombophilic postmenopausal women. Menopause 2011;18,(3):285-288
 13. Oropeza M.V, Orozco S, Ponce H, Campos M.G. Tofupill lacks peripheral estrogen-like actions in the rat reproductive tract. Reproductive Toxicology 2005; 20(2):261-66.
 14. Somjen D, Yoles I. DT56a (Femarelle): a Natural Selective Estrogen Receptor Modulator (SERM). of Steroid Biochemistry & Molecular Biology 2007; 104:252-58.
 15. Somjen D. et al. DT56a (Femarelle); contrary to estradiol-17β; is effective in human derived female osteoblasts in hyperglycemic condition. J Steroid BiochemMol Biol. 2011; 123:25-29
 16. Sánchez-Borrego R, Mendoza N, Llaneza P. A prospective study of DT56a (Femarelle®) for the treatment of menopause symptoms; Climacteric. 2015;18(6):813-6
 17. Sánchez-Borrego R et al. Efficacy and safety of a phyto-SERM as an alternative to hormone therapy; 2015 Jun;18(3):350-7