Ο Όμιλος ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ και το Femarelle®  παρουσίασαν επιστημονική διάλεξη με θέμα «Femarelle® Restoring Hormonal Balance Through Menopause & Beyond»!

Ο Όμιλος ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ και το Femarelle® πραγματοποίησαν την Τετάρτη 29 Μαΐου στο Columbia Plaza, επιστημονική διάλεξη για φαρμακοποιούς με θέμα την αποκατάσταση της ορμονικής ισορροπίας πριν, κατά την διάρκεια της εμμηνόπαυσης και μετά από αυτή.

Η σειρά Femarelle® είναι μια φυσική, μη-ορμονική λύση, που προσφέρει μια επιστημονική θεραπεία 1ης γραμμής για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυση στα διάφορα στάδιά της, από το στάδιο της προεμμηνόπαυσης εώς την μετεμμηνόπαση. Το Femarelle®  προσφέρει στις γυναίκες την απαραίτητη αποτελεσματικότητα στοχεύοντας τους υποδοχείς οιστρογόνων με ταυτόχρονη ελαχιστοποίηση των κινδύνων. Οι γυναίκες είναι πολύ σημαντικό να διαχειρίζονται την εμμηνόπαυση, καθώς μπορεί να καθυστερήσει την εμφάνιση μετεμμηνοπαυσιακών παθήσεων και να προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε μεγαλύτερες ηλικίες. Ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η κ.Esti Grunbaum, Vice President της εταιρίας Secure Pharmaceuticals Ltd.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με μία εισαγωγή, από την κ.Ιασωνία Τσιελεπή Marketing Manager της εταιρίας Karpasia Papaellinas Ltd, που αφορούσε τις δράσεις του Ομίλου ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ  για την ενημέρωση των γυναικών γύρω από την εμμηνόπαυση και ότι αυτό συνδέεται με την αποστολή του Ομίλου να κάνουμε όλο και περισσότερους ανθρώπου να ζουν και να νιώθουν καλύτερα!

Ακολούθως, η κ.Grunbaum παρουσίασε αρκετά επιστημονικά δεδομένα από την πλούσια βιβλιογραφία του Femarelle®  που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του προϊόντος. Παρουσιάστηκε η επίδραση της μείωσης των οιστρογόνων  στα διάφορα σημεία του σώματος (εγκέφαλο, στήθος, δέρμα, καρδιά, οστά, αναπαραγωγικό και νευρικό σύστημα) και τα συμπτώματα που προκύπτουν σε κάθε ηλικιακή φάση ως επακόλουθο αυτής της μείωσης. Επίσης, παρουσιάστηκαν διάφορες εργαστηριακές και κλινικές μελέτες που αποδεικνύουν την ανακούφιση των συμπτωμάτων σε κάθε ηλικιακή φάση.

Η σειρά προϊόντων Femarelle® αποτελείται από 3 προϊόντα και στοχεύει στις ανάγκες κάθε ηλικιακής φάσης. Το Femarelle®Rejuvenate για τις γυναίκες άνω των 40 ετών, το Femarelle®Recharge για τις γυναίκες άνω των 50 ετών και το Femarelle®Unstoppable για τις γυναίκες άνω των 60 ετών.

Femarelle®: Αγάπησε, Ζήσε, Αγκάλιασε την νέα αρχή στην εμμηνόπαυση!

Μάθετε περισσότερα για τη σειρά προϊόντων Femarelle, εδώ: https://femarelle.com.cy/

Σχετικά με τον ΟΜΙΛΟ ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ 

Ο Όμιλος ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ μετά από διαδρομή σχεδόν ενός αιώνα, έχει κατακτήσει ηγετική θέση στους τομείς που δραστηριοποιείται. Αυτοί περιλαμβάνουν την προώθηση και διανομή φαρμάκων, προϊόντων φαρμακείου, συμπληρωμάτων διατροφής, καλλυντικών, καταναλωτικών προϊόντων, ένα εκτενές δίκτυο καταστημάτων λιανικής που αντιπροσωπεύουν οι μάρκες Beauty Line, Holland & Barrett, Yves Rocher και Butterfly Beauty  Store, καθώς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες διακίνησης. Στο ευρύ πεδίο της επιχειρηματικής του λειτουργίας, ο Όμιλος έχει δημιουργήσει εδραιωμένες συνεργασίες με κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες, προϊόντα των οποίων εκπροσωπεί και διανέμει στην κυπριακή αγορά.  

Μέσα από τη δυνατή σχέση εμπιστοσύνης με τον Κύπριο καταναλωτή, ο Όμιλος υλοποιεί τη στρατηγική της μεθοδικής επέκτασής του. Ανοίγει νέους δρόμους ποιότητας και αξιοπιστίας, έχοντας ήδη καθιερωθεί σαν ο ισχυρότερος όμιλος προϊόντων υγείας και ομορφιάς στην Κύπρο. 

Με διαχρονική αποστολή να κάνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να ζουν και να νιώθουν καλύτερα, ο Όμιλος ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ πιστεύει πως οι έννοιες της εξέλιξης και ανάπτυξης αποκτούν νόημα όταν συνδυάζονται με επιχειρηματική ηθική. Επιλέγει την κατεύθυνση της βιωσιμότητας, ως τη μοναδική ρεαλιστική προσέγγιση απέναντι στις νέες προκλήσεις, συμβάλλοντας με όλες του τις δυνάμεις στη διασφάλιση της κοινωνικής ευημερίας, της οικονομικής προόδου και της προστασίας του περιβάλλοντος. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *