Ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ και το Femarelle σπάσανε μαζί το ταμπού της εμμηνόπαυσης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εμμηνόπαυσης, στις 18 Οκτωβρίου, το Femarelle, επωνυμία που ανήκει στον Όμιλο Χ.Α.Παπαέλληνας εδώ και 4 χρόνια,  προσκάλεσε όλες τις γυναίκες του Ομίλου σε μια ενέργεια με στόχο την καταπολέμηση του στίγματος γύρω από την εμμηνόπαυση.

Στο πλαίσιο αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας δεκάδες γυναίκες εργαζόμενες στον Όμιλο ένωσαν τις δυνάμεις τους και φωτογραφήθηκαν με τα φούξια μπλουζάκια Femarelle, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνα: 

«Η εμμηνόπαυση είναι ένα φυσικό φαινόμενο που αφορά κάθε γυναίκα! Δεν είναι πάθηση! Είναι μια φυσιολογική βιολογική διαδικασία που προκύπτει από την εξέλιξη της αναπαραγωγική ζωής.»

Με αυτόν τον τρόπο δόθηκε η ευκαιρία στις γυναίκες, όλων των ηλικιών, να ενημερωθούν έγκυρα για την εμμηνόπαυση για να μπορούν να δρουν συνειδητά στη φροντίδα της υγείας τους, αντιμετωπίζοντας ενεργά και αποτελεσματικά τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης.

Η συγκεκριμένη ενέργεια είναι μέρος της ευρύτερης ενημερωτικής καμπάνιας του Femarelle για την Εμμηνόπαυση, η οποία περιλαμβάνει μια σειρά πολύπλευρών δράσεων, μεταξύ άλλων και μιας ενημερωτικής εκδήλωσης με θέμα την εμμηνόπαυση και τους τρόπους αντιμετώπισης των συμπτωμάτων της.

Σχετικά με το Femarelle

Το Femarelle είναι μια μη-ορμονική λύση, που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και με ασφαλή τρόπο τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Η σειρά προϊόντων Femarelle αποτελείται από 3 προϊόντα και στοχεύει στις ανάγκες κάθε ηλικιακής φάσης. Το Femarelle® Rejuvenate για τις γυναίκες άνω των 40 ετών, το Femarelle® Recharge για τις γυναίκες άνω των 50 ετών και το Femarelle® Unstoppable για τις γυναίκες άνω των 60 ετών.

Femarelle: Αγάπησε, Ζήσε, Αγκάλιασε την νέα αρχή στην εμμηνόπαυση!

Σχετικά με τον Όμιλο Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ  

Ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ μετά από διαδρομή σχεδόν ενός αιώνα, έχει κατακτήσει ηγετική θέση στους τομείς που δραστηριοποιείται. Αυτοί περιλαμβάνουν τη διανομή φαρμάκων, καλλυντικών, καταναλωτικών προϊόντων, ένα ισχυρό δίκτυο καταστημάτων που αντιπροσωπεύουν οι μάρκες: Beauty Line, Holland & Barrett, Selekt Beauty, Yves Rocher και Beauty Outlet, καθώς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες διακίνησης.

Μέσα από τη σχέση εμπιστοσύνης με τον Κύπριο καταναλωτή, ο Όμιλος υλοποιεί τη στρατηγική της μεθοδικής επέκτασής του. Ανοίγει νέους δρόμους ποιότητας και αξιοπιστίας, έχοντας ήδη καθιερωθεί σαν ο ισχυρότερος όμιλος προϊόντων υγείας και ομορφιάς στην Κύπρο.

Με διαχρονική αποστολή να κάνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να ζουν και να νιώθουν καλύτερα, ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ πιστεύει στην ανάπτυξη με επιχειρηματική ηθική. Επιλέγει την κατεύθυνση της βιωσιμότητας, ως τη μοναδική ρεαλιστική προσέγγιση απέναντι στις νέες προκλήσεις, συμβάλλοντας με όλες του τις δυνάμεις στη διασφάλιση της κοινωνικής ευημερίας, της οικονομικής προόδου και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *