Ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ και το Femarelle, πραγματοποίησαν ενημερωτική εκδήλωση προς τις γυναίκες υπαλλήλους του Ομίλου για την εμμηνόπαυση και την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της!

Ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ και το Femarelle, πραγματοποίησαν ενημερωτική εκδήλωση προς τις γυναίκες υπαλλήλους του Ομίλου για την εμμηνόπαυση και την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της!

Την Παγκόσμια Ημέρα Εμμηνόπαυσης, 18 Οκτωβρίου, το Femarelle πραγματοποίησε για 2η συνεχόμενη χρονιά την καμπάνια με τα “φούξια μπλουζάκια Femarelle”, που πραγματοποιήθηκε στα Κεντρικά Γραφεία του Ομίλου X.A.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ.

 Οι γυναίκες εργαζόμενες του Ομίλου, τίμησαν τη συγκεκριμένη ημέρα και με τον δικό τους τρόπο έσπασαν τα ταμπού, αφού φορώντας τα “φούξια μπλουζάκια Femarelle” έδωσαν το μήνυμα ότι η Eμμηνόπαυση είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο που όλες οι γυναίκες θα βιώσουν σε κάποια φάση στη ζωή τους!

Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης, ο ιατρικός επισκέπτης κ.Βαγγέλης Κωνσταντίνου ενημέρωσε τις κοπέλες για τα θέματα εμμηνόπαυσης και το Femarelle, ενώ ακολούθως πραγματοποιήθηκε προϊοντική παρουσίαση από την Senior Product Manager κ.Ιασωνία Τσιελεπή.

Στο τέλος της παρουσίασης, οι εργαζόμενες του Ομίλου  κ. Ξένια Χριστοφορίδου και η κ.Φρόσω Παναγιώτου, είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τη δική τους εμπειρία σχετικά με το θέμα της εμμηνόπαυσης και το προϊόν Femarelle με τις υπόλοιπες συναδέλφους τους.

To Femarelle είναι μια μη-ορμονική λύση, που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και με ασφαλή τρόπο τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης.

Η σειρά προϊόντων Femarelle αποτελείται από 3 προϊόντα και στοχεύει στις ανάγκες κάθε ηλικιακής φάσης.

Το Femarelle® Rejuvenate για τις γυναίκες άνω των 40 ετών, το Femarelle® Recharge για τις γυναίκες άνω των 50 ετών και το Femarelle® Unstoppable για τις γυναίκες άνω των 60 ετών.

Femarelle: Αγάπησε, Ζήσε, Αγκάλιασε την νέα αρχή στην εμμηνόπαυση!

 

dav

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *